Zoek je voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling een (online) coach?

Dat je dit leest is geen toeval. Fijn dat je hier bent. Waar sta je op jouw reis van het leven? Heb je er zin in? Of zijn er dingen die je mist? Waar heb je behoefte aan? Voel je welkom om contact met me op te nemen. 

Dertig jaar ervaring in het begeleiden van mensen

Neem vrijblijvend contact met me op. Ik reageer zo snel mogelijk. 

Commitment aan jouw groei

Bij coaching staat het ontsluiten van je potentieel centraal. Hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt, in principe is alles al in je aanwezig. Overtuigingen belemmeren vaak dat je talenten niet ten volle geleefd worden.

Vertrouwen en Veiligheid

Na al die jaren is coaching voor mij nog steeds een precair en prachtig proces. Ik besef me heel goed dat voordat iemand op zoek gaat naar een coach, er al een hele geschiedenis aan vooraf is gegaan.

Persoonlijke Coaching

Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent; dat vraagt stilstaan en reflectie.

Coaching daagt je hiertoe uit: confronterend, persoonlijk en doelgericht. Wil je moeitelozer en effectiever functioneren? En ben je bereid om een kritische blik in de spiegel te werpen?

Je onderzoekt waar je vandaan komt, waar je staat en waar je naar toe wilt. Ik daag je uit, provoceer, lever input en confronteer je soms met jezelf. Altijd vanuit een liefdevolle benadering met de intentie jouw zichtbaarheid, expressie en creativiteit te verhogen. Zodat je meer in balans in de stroom van je leven kan gaan staan. 

Wat anderen zeggen

Robert Lhoest
Robert Lhoest
Lees verder
Een coaching gesprek met Menno is confronterend, “to the point”, open, direct en inspirerend. Menno neemt je met zijn ruime opgebouwde expertise mee op je eigen reis en leert je naar jezelf te kijken. Maar… Menno is streng, verwacht actie en betrokkenheid. Hij weet de gevoelige snaren feilloos te raken. Dit alles zorgt voor zelfreflectie die je zonder Menno niet zou vinden. Menno graaft en gaat diep, hij etaleert zijn ruime kennis, geeft handvatten en je proeft zijn oprechte wil om een ander te helpen. Dat voelt goed en is bijzonder!

Hoe gaat het in zijn werk

Na de intake plannen we naar behoefte een aantal bijeenkomsten per maand om van gedachten te wisselen. Ik help je om patronen te doorbreken en onderdelen in werk en prive te verbinden. We bespreken bewust aspecten op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Soms lever ik voor het overzicht of de voortgang (wetenschappelijke) kennis omdat dit op dat moment relevant is. Het kan zijn dat je huiswerk op krijgt, je zit immers op de school van jezelf, de University of Life.

Bijeenkomsten kunnen fysiek en online worden ingepland. Een minimum van 5 sessies is aan te raden om in diepte issues en uitdagingen te doorgronden en aan te pakken. 

"Ik ben slechts een spiegel waarin jij je eigen leraar ziet."
Deepak Chopra
Arts, Auteur