Op zoek naar een ervaren (online) coach?

Loop je privé of in je werk tegen dingen aan? Last van druk, stress, conflict, angsten, energieverlies of gebrek aan motivatie? Problemen in je relatie of met collega’s? Zie je patronen en blokkades die regelmatig terugkeren?

Soms is stilstaan en reflectie even nodig. Om vandaar nieuwe stappen te zetten naar werk en leven met minder gedoe en meer geluk.

Ik ondersteun je als coach in dit proces. Zonder oordeel, met alles wat er is. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Boek een online gesprek van 30 minuten in. Zonder kosten, geheel vrijblijvend.

Plan een vrijblijvend gesprek

Kies je dag en tijd en plan een online gesprek van 30 minuten in

Commitment aan jouw groei

Bij coaching staat het ontsluiten van jouw potentieel centraal. In principe is alles al in je aanwezig, het gaat er om toegang te krijgen tot onverkende talenten in jezelf. Ik sta bekend als 'Mister Groei' en help je om vanuit acceptatie nieuw denken en doen te integreren in je persoonlijkheid. Om je balans tussen mindset, emoties en gedrag verder te ontwikkelen.

Vertrouwen en Veiligheid

Na al die jaren is coaching voor mij nog steeds een delicaat proces. Uit onderzoek blijkt dat de kwaliteit van de relatie die je hebt met een coach bepalend is voor het effect van de coaching. Ik besef me heel goed dat als je op zoek gaat naar een coach er al een hele geschiedenis aan vooraf is gegaan. Ik bied je een absolute veiligheid waarbinnen je onveilig mag zijn.

Persoonlijke Coaching

Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent; dat vraagt stilstaan en reflectie.

Mijn coaching is confronterend, persoonlijk en doelgericht. Wil je moeitelozer en effectiever leven en werken? Ben je bereid om een kritische blik in je eigen spiegel te werpen?

Je reflecteert waar je vandaan komt, waar je staat en waar je naar toe wilt. Ik daag je uit, provoceer, lever input en confronteer je soms met jezelf. 

Altijd vanuit een liefdevolle benadering met de intentie jouw zichtbaarheid, expressie en creativiteit te verhogen. Zodat je vanuit zekerheid en balans je verlangens en ambities op een moeiteloze manier mag waarmaken.  

Wat anderen zeggen

Robert Lhoest
Robert Lhoest
Lees verder
Een coaching gesprek met Menno is confronterend, “to the point”, open, direct en inspirerend. Menno neemt je met zijn ruime opgebouwde expertise mee op je eigen reis en leert je naar jezelf te kijken. Maar… Menno is streng, verwacht actie en betrokkenheid. Hij weet de gevoelige snaren feilloos te raken. Dit alles zorgt voor zelfreflectie die je zonder Menno niet zou vinden. Menno graaft en gaat diep, hij etaleert zijn ruime kennis, geeft handvatten en je proeft zijn oprechte wil om een ander te helpen. Dat voelt goed en is bijzonder!

Hoe gaat het in zijn werk

Na een vrijblijvende intake plannen we naar behoefte een aantal bijeenkomsten in, wat gewenst is en wat goed voelt. Ik help je om patronen te doorbreken en onderdelen in werk en privé te verbinden. We bespreken bewust aspecten op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Soms lever ik voor het overzicht of de voortgang (wetenschappelijke) kennis omdat dit op dat moment relevant is. Het kan zijn dat je huiswerk op krijgt om je te helpen inzicht in jezelf te krijgen en om je toekomst gericht vorm te geven. We werken zonder protocollen of labels, doen wat voor jou nodig is, vanuit dat wat relevant en aan de orde is.

Bijeenkomsten kunnen zowel fysiek en online worden ingepland. Een aantal sessies is aan te raden om in diepte issues en uitdagingen te doorgronden en aan te pakken. Heb je vragen tussen onze contacten door? Je kunt me altijd bereiken.

"Ik ben slechts een spiegel waarin jij je eigen leraar ziet."
Deepak Chopra
Arts, Auteur