Retreats

- always under construction -

reset & focus

Ervaar de rust en ruimte op een prachtige locatie in de heuvels van Mallorca. De juiste plek om je op te laden en te resetten voor de toekomst. 

Een 5-daagse retreat voor een nieuwe kijk op jezelf of je team. Met professionele coaches en inspirerende mensen met dezelfde achtergrond, waarmee je je ervaringen en inzichten deelt en nieuwe, praktische tools krijgt aangereikt.

De ideale omgeving voor een reflectie op je persoonlijke leiderschapsstijl, je patronen en je eigen energiehuishouding.

Neem deel aan je eigen soul journey. Het gevarieerde programma biedt de juiste ingrediënten waardoor je met vernieuwde bezieling en purpose jouw toekomst kan binnenwandelen.

“Reset Your Soul Leadership.”

Menno is an excellent coach who genuinely cares about helping others get the best out of themselves. His many years of experience working for companies as well as with individuals together with his holistic view on human behaviour, create an atmosphere that allows people to define, analyse and address issues that they are dealing with. Always ready to lend an ear, provide support and to look at things from a positive perspective, Menno is a joy to work with. I highly recommend him to anyone looking to redefine their personal and professional direction.
Michiel van Wersch

GEzonde voeding

Alle indrukken die je binnen krijgt, kun je onder voeding verstaan. Letterlijk wordt het dagelijks wisselend programma verzorgd met gezonde en heerlijke cuisine. Daarnaast voeden we elkaar op een inspirerende manier vanuit onze kennis en ervaringen. Deze inzichten bieden de ruimte waardoor je gericht kunt werken aan jouw purpose. 

Body-Mind-soul balance

We combineren jouw praktijk met zachtere aspecten van spiritualiteit om in verbinding te komen en te communiceren met jezelf en je relaties. We verdiepen daarin op fysiek-, mentaal-, emotioneel en spiritueel niveau.

Bodywork in de vorm van yoga, mindfulness, meditatie en massages zijn onderdeel van het programma om tot een gezonde balans te komen.

Rust & ruimte

Naast de focus op de eigen persoonlijke ontwikkeling is er ruimschoots de gelegenheid met elkaar kennis te maken en te ontspannen.

Prachtige wandelingen, bijzondere excursies, een creatieve spirituele schilderles, relaxen aan het zwembad en heerlijk eten. Ga je mee?

Soul Leadership Journey

Wie ben ik?

Waar sta ik?

Wat wil ik?

Wat kan ik?

Wat doe ik?

Body Mind Soul

Kennis en inzichten zijn van belang als je een nieuwe afslag in je leven neemt. Door met deze kennis en inzichten nieuwe ervaringen op te doen wordt je intuïtie verder ontwikkeld. Deze reis bereidt je voor op de nieuwe stap die je gaat nemen.  

Ga je mee op reis?

Navigate yourself

Deze Soul Leadership Journey is een investering in jezelf. Voor zowel individuen als teams.

Inbegrepen

  • Overnachtingen, ontbijt, lunch, diners en drankjes
  • Activiteiten als zeilen, duiken en sightseeing
  • Mindfulness, massage & yoga
  • Individuele- en groepsbegeleiding door executive coaches
  • Excl. vliegreis & transferkosten

Investering in jezelf met deze 5 daagse retreat bedraagt
€ 3475,- excl. BTW.