Life Leadership

///Life Leadership
Life Leadership2018-11-19T17:27:28+00:00

Life Leadership Academy

Van macht naar kracht

In hoeverre ben jij de leider van je eigen leven? Hoe benut jij je talenten? Hoe gebruik jij je vaardigheden? In hoeverre heb je moeite met keuzes maken? Hoe ziet elke dag eruit, een race tegen de klok? In hoeverre heb je het gevoel dat je grip hebt op de resultaten? Hoe lastig vind je het om voor je eigen belangen op te komen? In deze leergang leer je krachtige keuzes te maken in een wereld van overvloed.

RESULTAAT

 • De leergang maakt je je bewust van je eigen persoonlijkheid.
 • Je leert de essentie en de effecten van je persoonlijkheid op je gedrag en het gedrag van anderen.
 • Je gaat signalen van disbalans, energieverlies en vormen van negatieve stress sneller herkennen, zodat je er tijdig op kunt reageren.
 • Je ontwikkelt methoden om je effectiviteit te vergroten. Je weet je eigen rustpunt te vinden in de dynamiek van je omgeving.

VOOR WIE

De leergang is geschikt voor harde werkers die zich geconfronteerd zien met hoge eisen, lastige keuzes, vele taken en verantwoordelijkheden. Het gaat over werken en het behalen van resultaten, vanuit je eigen kracht. Deelname aan deze leergang vraagt moed en het vermogen tot zelfreflectie. Individueel en gezamenlijk worden de ervaringen en het geleerde uitgewisseld, al dan niet met een van de begeleiders.

INHOUD

De vraag naar krachtige en stevige persoonlijke leiders in de wereld wordt steeds evidenter. Met het model Bewustzijn genereren, Keuzes maken, Verantwoordelijkheid nemen (B.K.V.) ga je zelf aan de slag, immers wanneer jij veerkrachtig en energiek in het leven staat, ben jij een inspiratiebron voor jezelf en je (werk)omgeving. Dan kun je je tijd en kwaliteit optimaal gebruiken. Je hebt meer invloed op je eigen ontwikkeling en je creëert de mogelijkheid om maximaal te groeien. De kracht van deze leergang zit in de combinatie van hoofd, hart en handen. Voor de start van de leergang is er een persoonlijke intake waarin de leerdoelstellingen en je persoonlijkheids-profiel besproken worden. De dagen 1 en 2 zijn aaneengesloten en gaan over Bewustwording. De derde dag gaat over Keuzes Maken en de vierde dag gaat over Verantwoordelijkheid Nemen. Tussen de leergangdagen krijg je de mogelijkheid voor persoonlijke reflectie door middel van persoonlijke coaching.

OPZET

We bieden de mogelijkheid om kennis te maken met de methodiek(en) en de trainers door middel van een kennismaking van een halve dag in onze Proeverij. Er wordt gestart met een persoonlijke intake. De leergang kent 3 modules verspreid over 4 dagen. Tussentijdse persoonlijke coaching (2x). De doorlooptijd bedraagt maanden.

 • Leerdoelen

  Je persoonlijkheid kennen. Mijn valkuilen. Je gedrag versus de ander, ik en de ander. Je eigen feedback. Effectiviteit met daarin het herkennen van de rustpunten. Vrijheid voor jezelf en de ander.

 • Onderwerpen

  Leerdoelen
  Persoonlijk Leiderschap Statement
  B.K.V. model
  Zintuigelijk waarnemen
  Biografisch Zelfonderzoek
  Persoonlijkheidstest
  Logische niveaus van Dilts & Bateson
  Levens energieën
  Het onderbewuste
  Ego versus ik
  Time Management
  Waarden assessment
  Boven- en Onderstroom
  Cirkel van Invloed
  Stephan Covey
  Hoofd, Hart, Handen
  Inspiratie en transpiratie
  Angst te kiezen
  Personal Action Plan
  Personal presentation

 • Opzet

  Test en Training
  Persoonlijke Coaching
  Journal
  Peer-to-peer coaching
  e-learning
  Praktijkopdrachten

Ja ik wil meer informatie ontvangen!