Verzendklasse Tickets

/Verzendklasse Tickets
 • Uw eigen persoonlijkheid-profiel (DISC); online in te vullen. U heeft een wetenschappelijk gevalideerd en volledig profiel van uzelf binnen een half uur. U leert uzelf nog beter kennen. Met speciale aandacht voor uw ontwikkelpunten. Uiteraard kunt u dit profiel gebruiken om effectiever in uw rol te opereren of een juiste keuze te maken in de vervolgstap van uw loopbaan. Met een coach van MMO neemt u uw profiel door, gaat na waar blokkades zitten, waar uw sterke punten en uitdagingen liggen. Na bestelling ontvangt u van ons een persoonlijke inlogcode voor het invullen van uw profiel. Na invulling van online vragenlijst ontvangt u direct uw rapport (24 pagina's). Er wordt met u een gesprek van 2 uur ingepland op een voor beiden geschikte locatie. Alle ins en outs van uw persoonlijkheidsprofiel komen ter sprake. Uiteraard kunt u met uw coach tevens mogelijkheden voor verdere carrière-ontwikkeling bespreken. Prijs is inclusief persoonlijkheidsprofiel.
 • DISC

   195,00 incl. BTW
  Uw eigen persoonlijkheid-profiel (DISC); online in te vullen. U heeft een wetenschappelijk gevalideerd en volledig profiel van uzelf binnen een half uur. U leert uzelf nog beter kennen. Met speciale aandacht voor uw ontwikkelpunten. Uiteraard kunt u dit profiel gebruiken om effectiever in uw rol te opereren of een juiste keuze te maken in de vervolgstap van uw loopbaan. Na bestelling ontvangt u van ons een persoonlijke inlogcode. Na invulling van online vragenlijst ontvangt u direct uw rapport (24 pagina's).
 • Uw eigen commerciële persoonlijkheid-profiel (DISC); online in te vullen. U heeft een wetenschappelijk gevalideerd en volledig profiel van uzelf binnen een half uur. U leert uzelf nog beter kennen. Met speciale aandacht voor uw sales- en relatiebeheer-ontwikkelpunten. Uiteraard kunt u dit commerciële profiel gebruiken om effectiever in uw sales rol te opereren of een juiste keuze te maken in de vervolgstap van uw commerciële loopbaan.

  Met een coach van MMO neemt u uw profiel door, gaat na waar blokkades zitten, waar uw sterke punten en uitdagingen liggen. Na bestelling ontvangt u van ons een persoonlijke inlogcode voor het invullen van uw profiel. Na invulling van online vragenlijst ontvangt u direct uw persoonlijke én commerciële rapport (34 pagina's). Er wordt met u een gesprek van 2 uur ingepland op een voor beiden geschikte locatie. Alle ins en outs van uw persoonlijke en commerciële profiel komen ter sprake. Uiteraard kunt u met uw coach tevens mogelijkheden voor verdere carrière-ontwikkeling bespreken. Prijs is inclusief persoonlijkheids- en commercieel profiel.

 • Teamprofiel

   2.450,00 incl. BTW

  Uw eigen teamprofiel (DISC); online door uw teamleden in te vullen. U heeft een wetenschappelijk gevalideerd en volledig profiel van uw team. Daarnaast ontvangt ieder teamlid een persoonlijk profiel. U genereert betrokkenheid bij uw teamleden en leert uzelf, het team en de dynamieken in het team nog beter kennen. Uiteraard kunt u dit profiel gebruiken om effectiever in uw rol te opereren. Tevens is het teamprofiel bruikbaar om communicatie, gedrag en zelfsturing te optimaliseren. Een soepel en goed draaiend team. Met een coach van MMO neemt u het profiel door, gaat na waar blokkades in het team zitten en waar de kansen en uitdagingen liggen. Aan de hand van het teamprofiel is het mogelijk een workshop met het team in te plannen. U zult prettig verrast zijn over de impact die dit profiel heeft op uw team.

  Na bestelling ontvangt u van ons de persoonlijke inlogcodes voor het invullen door uw teamleden. Een ieder vult individueel de vragenlijst in. Na invulling van deze online vragenlijst ontvangt u als teamleider het teamrapport (24 pagina's). Er wordt met u en/of uw teamleden een gesprek van 2 uur ingepland op een  geschikte locatie. Alle ins en outs van het teamprofiel en de bruikbaarheid hiervan komen ter sprake. Uiteraard kunt u met uw coach tevens mogelijkheden voor verdere teamontwikkeling bespreken. Prijs is inclusief individuele persoonlijkheidsprofielen (maximaal 10 teamleden) en een teamprofiel. Neemt u svp contact met ons op indien u meer teams of meer teamleden heeft.

 • Waardenprofiel

   745,00 incl. BTW

  Uw eigen persoonlijkheid-profiel (DISC); online in te vullen. U heeft een wetenschappelijk gevalideerd en volledig profiel van uzelf binnen een half uur. U leert uzelf nog beter kennen. Met speciale aandacht voor de waarden van waaruit u zichtbaar gedrag in de praktijk laat zien. Uiteraard kunt u dit profiel gebruiken om effectiever in uw rol te opereren of een juiste keuze te maken in de vervolgstap van uw loopbaan. Met een coach van MMO neemt u uw profiel door, gaat na waar blokkades zitten, waar uw sterke punten en uitdagingen liggen.

  Na bestelling ontvangt u van ons een persoonlijke inlogcode voor het invullen van uw profiel. Na invulling van online vragenlijst ontvangt u direct uw rapport (24 pagina's). Er wordt met u een gesprek van 2 uur ingepland op een voor beiden geschikte locatie. Alle ins en outs van uw persoonlijkheidsprofiel en uw waardenset komen ter sprake. Uiteraard kunt u met uw coach tevens mogelijkheden voor verdere carrière-ontwikkeling bespreken. Prijs is inclusief persoonlijkheids- en waardenprofiel.